Voorwaarden

Voorwaarden voor deelname aan workshops:

Als je je opgegeven hebt voor een workshop, krijg je van mij per e-mail een factuur. Na betaling van het deelnamebedrag is je aanmelding definitief.

Voor aanvang van de workshop krijg je van mij een e-mail met alle verdere bijzonderheden.

De prijs voor een workshop is inclusief koffie, thee en iets lekkers, maar exclusief materiaal. Dit moet na afloop van de workshop betaald worden.

Annuleren van deelname kan tot 10 dagen voor aanvang van de workshop. Bij te late annulering wordt de helft  van het deelnamebedrag in rekening gebracht.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een workshop niet doorgaat. Hierover krijg je minimaal 1 week van te voren bericht. Je krijgt het deelnamebedrag dan teruggestort op je rekening.

Je kunt artikelen bestellen door een e-mail te sturen waarin je aangeeft wat je wilt bestellen. Ik zal een bevestigings e-mail sturen met een factuur met daarin de prijs, de verzendkosten en de wijze van betalen. De bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd na ontvangst van de betaling op mijn rekening. Mocht het onverhoopt langer gaan duren dan zal ik dat meteen laten weten in een e-mail.

Mits het artikel niet gebruikt is, kan het eventueel geruild worden, nadat dit gemeld is per e-mail of telefonisch. De extra verzendkosten zijn voor de koper. Nadat ik het artikel in goede orde retour heb ontvangen zal ik het geld restitueren.

Artikelen die in opdracht gemaakt zijn kunnen niet worden geruild.

Ik ben geregistreerd bij de kamer van Koophandel: nr 08179983, btwnr NL096951230B01